Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g carne tocata de porc(poate fi si de pui)
3 felii franzela inmuiate in lapte si stoarse bine
2 oua
2 g bulion
condimente dupa gust
sare, piper, curry
1 g pesmet
200 g spanac
un catel de usturoi.
Mod de Preparare: Spanacul se fierbe si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca cu usturoiul. carnea, ouale si restul de ingrediente se amesteca bine impreuna. Pe o folie de aluminiu, se presara putina faina, se intinde compozitia de carne, deasupra presari putina boia dulce (optional), se intinde spanacul peste carne si se ruleaza cu ajutorul foliei. Ruloul obtinut il invelesti in folie, apoi il pui intr-o tavita si dai la cuptor 30 minute. Dupa cele 30 minute, scoti si dezvelesti din folie, apoi mai lasi 15 minute sa se rumeneasca. Scoti, lasi putin sa se raceasca si invelesti in aluat de foetaj. Ungi aluatul cu ou si pui ruloul apoi ungi si deasupra cu ou si presari putin mac. Dai la cuptor pana s-a rumenit frumos.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.