Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
12 ciuperci champignon (mai mărișoare)
200 g carne tocată
2 cepe medii
1 morcov mai mare
100 g unt
2 căței de usturoi
o lămâie
sare și piper, după gust
verdețurile preferate (oregano, pătrunjel, busuioc ș.a.)
cașcaval
Mod de preparare: Spălați și curățați bine ciupercile champignon, apoi desprindeți cozile. Lăsați-le în apă rece aprox. un sfert de oră. Tăiați mărunt ceapa, curățați morcovul și dați-l prin răzătoare, pe partea cu găuri mici. Căliți în aprox. 50 grame unt ceapa și morcovul, apoi amestecați cu carnea tocată. Adăugați și usturoiul tocat mărunt, condimentele și verdețurile preferate. Adăugați și zeama de la o lămâie apoi amestecați bine compoziția. Umpleți ciupercile cu compoziția obținută. Tapetați tava cu hârtie de copt și puțin unt, aranjați ciupercuțele în tavă și lăsați-le la cuptor pentru aproximativ 30-40 minute. Când sunt aproape gata, se adaugă cașcavalul ras și se bagă din nou la cuptor pentru încă câteva minute. Poftă bună!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.