Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1/2 kg ciuperci tip champignon
2 linguri de ulei
o lingura de patrunjel tocat
sare si piper pentru gust
Mod de Preparare: Mie imi plac ciupercile cat mai mici, pentru ca in final arata de exceptie in farfurie.
Dupa ce le-a curatat de pamant, le-a taiat in jumatate si le-a pus la foc mic intr-o oala de tuci impreuna cu doua linguri de ulei. Acoperite cu capac, acestea isi vor lasa sucul propriu si vor fierbe inabusit. Le lasam sa naduseasca vreo 20 de minute, dupa care se ia capacul si se potriveste de sare si piper. Dupa ce se evapora apa, se pune patrunjelul tocat si se servesc imediat. De obicei prepar cat mancam la o masa, parca au un gust mai bun abia gatite. Reincalzite, isi pierd din savoare.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.