Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 grame file de cod
250 grame cartofi
4 linguri de făină
2 linguri de ierburi proaspete, cum ar fi pătrunjel sau mărar
200 grame maioneză
Mod de Preparare: Mărunţiţi peştele, curăţaţi şi daţi pe răzătoare cartofii şi combinaţi ingredientele într-un bol împreună cu făină. Asezonaţi cu sare şi piper. Formaţi 12 chifteluţe şi băgaţi-le la frigider pentru 10-15 minute. Într-o tigaie încingeţi puţin ulei la foc mediu. Prăjiţi chifteluţele de peşte pentru câteva minute pe fiecare parte până când capătă o culoare aurie şi devin crocante. Serviţi chifteluţele de peşte cu maioneza amestecată cu ierburile proaspete.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.