Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 ou + 1 gălbenuș
2 linguri zahăr
2 linguri lapte
1 linguriță ulei
2 linguri făină
1/3 linguriță praf de copt esență vanilie
1 lingură ulei un praf sare
Ingrediente pentru servit:
o lingură unt
o lingură miere
zahăr pudră
Mod de preparare: Combină gălbenușul cu o lingură de zahăr, apoi adaugă uleiul și laptele, apoi făină, esență de vanilie și un praf de sare. Separat, bate cele două albușuri cu o lingură de zahăr, până când albușurile se țîn bine de tel. Combină cele două compoziții cu țelul, cu mișcări liniare stânga-dreapta sau cu o spatulă, cu mișcări de jos în sus. Frige clătitele într-o tigaie antiaderenta unsă cu o picătură de ulei și acoperă-le cu un capac, lăsându-le la foc cât mai mic. Întoarce clătitele când se rumenesc și mai lasă-le până când sunt uniform gătite. Servește clătitele japoneze cu unt, dulceață, fructe, frișcă, etc.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.