Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 cana (250ml) gris
5 oua
100g zahar
750ml-1l lapte
250g zahar
coaja rasa de la o lamaie
2 pliculete zahar vanilat
Mod de preparare: Se bat galbenusurile cu 100g zahar, adaugam grisul. Separat, batem albusurile spuma tare. Cu o spatula, amestecam bine albusurile cu amestecul de galbenusuri si gris.
Turnam compozitia intr-un vas de sticla termorezistent si o dam la cuptorul preincalzit, timp de aproximativ 15-20 min, sau pana se rumeneste bine deasupra. Scoatem budinca din cuptor si pregatim laptele. Intr-un vas, fierbem laptele cu 250g zahar, vanilia si coaja rasa de lamaie.
Turnam laptele clocotit peste budinca de gris si o lasam sa absoarba tot laptele si sa se raceasca bine.
O dam la frigider pentru cel putin 2 ore. Se serveste rece.
Adina va doreste Pofta buna
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.