Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
600 g brânză de vaci grasă
100 g smântână
6 ouă
300 g zahăr
6 linguri făină
180 g unt, la temperatura camerei
100 g stafide
1 praf de copt
sare
coaja rasă de la o lămâie mare
2 linguri esenţă de vanilie
Mod de preparare: Cuptorul se preîncălzeşte la 160 de grade Celsius. Ouăle se separă. Gălbenuşurile şi zahărul se freacă bine cu untul şi un praf de sare, folosind un mixer, până se topeşte zahărul. Se adaugă brânza, smântâna, apoi făina amestecată cu praful de copt şi se amestecă bine, până se desfac cocoloaşele. Albuşurile se bat spumă, separat. Când s-au întărit suficient, se încorporează cu o spatulă în amestecul cu gălbenuş. Se adaugă vanilia, coaja de lămâie şi se amestecă uşor. La final se adaugă stafidele. Compoziţia se toarnă într-o formă rotundă unsă cu puţin unt. Se coace 45-50 de minute.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.