Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
30 de piscoturi (Boudoir)
250 g. crema mascarpone (branza-crema de vaci)
250 ml. cafea espresso, rece
4 linguri rom sau lichior de whisky
200 g. frisca lichida
6 linguri zahar pudra
4 linguri cacao
Mod de Preparare: Frecati crema mascarpone pana devine spumoasa: Bateti frisca lichida impreuna cu zaharul pudra, cernut.Amestecati branza-crema cu frisca dulce. Intr-un bol, amestecati cafeaua si romul, sau in cazul meu: lichiorul-crema de whisky. Inmuiati complet piscoturile aveti grija sa fie bine imbibate dar sa nu se sfarame. Asezati cate un piscot in fiecare din cele 6 pahare si apoi turnati deasupra o cantitate de crema. Puneti deasupra inca in strat de piscoturi (vreo 2, 3) si din nou crema. Bateti usor vasul de masa pentru ca piscoturile sa se aseze mai bine. Dati la rece minimum 3 ore sau preferabil peste noapte. In momentul servirii, presarati deasupra pudra de cacao sau chiar ciocolata rasa.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.