Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
6 oua
100 g. unt
4 linguri faina
300 g. parizer
300 g. cascaval
sare, piper
Mod de Preparare: Se separa ouale; albusurile se bat spuma, galbenusurile se freaca cu unt. Se amesteca faina cu crema de galbenusuri, apoi se adauga albusurile spuma. Se obtine un aluat moale in care se incorporeaza parizerul taiat cubulete si cascavalul... taiat la fel. Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina sau mai simplu -tapetata cu hartie de copt. Nu se umple tava, deoarece creste la copt. Se da la cuptor, la 180 grade C pentru cca. 18 minute.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.