Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 g faina
1 praf de copt
3 oua
5 linguri ulei
20 linguri de lapte
150 gr zahar
1 zahar vanilat
150 gr mac macinat
1 lamaie
2 linguri de gem
Mod de Preparare: Se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga uleiul si 15 linguri de lapte, apoi faina amestecata cu praf de copt. Se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga uleiul si 15 linguri de lapte, apoi faina amestecata cu praf de copt. Cealalta jumatate se imparte din nou in doua. Intr-o jumatate adaugam zeama si coaja rasa de lamaie si o lingura de faina.
In cealalta jumatate adaugam gemul. Turnam compozitia cu mac in tava unsa si tapetata cu faina. Din celelalt doua compozitii formam dungi cu pompa de prajitura. Se coace aprox 30 de minute la 180C.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.