Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Blat 1:
5 oua
5 linguri de zahar
5 linguri de faina
Blat 2:
4 albusuri
200 g zahar
100 g nuca prajita si tocata marunt
1/2 praf de copt
3 linguri de faina
Crema:
300 ml lapte
6 linguri de zahar
1 budinca de vanilie
4 galbenusuri
200 g unt
Mod de Preparare: Pentru primul blat, se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu 2 linguri de zahar. Se freaca 3 linguri de zahar cu galbenusurile. Se amesteca cele doua compozitii si se adauga faina. Se coace 15 minute.
Pentru blatul doi, se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga nucile, faina si praful de copt. Se coace 20 de minute.
Pentru cremă: Se face budinca, in care se amesteca si cele 4 galbenusuri. Se lasa sa se raceasca putin apoi se mixeaza cu untul si se lasa putin la frigider.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.