Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 g faina
7 oua
250 g +150-200 g zahar
18 linguri iaurt
18 linguri unt topit (ulei)
900 g ricotta
1 lingurita de bicarbonat
coaja de lamaie
900 g ricotta
cu coaja de 1/2 lamaie
7 albusuri
150-200 g zahar
o lingurita de coaja de lamiae
Mod de Preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga untul, iaurtul, faina + bicarbonatul
Se pune intr-o tava de aragaz (cele care vin odata cu aragazul) tapetata cu hartie de pergament. Se da la cuptorul incins in prealabil la 375F pana se rumeneste putin. Se mai da totul la cuptor la 325F de data aceasta pana se rumeneste bezeaua delicat.Se taie rece. Este excelenta.Imprima reteta.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.