Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 4 oua, 100 g zahar tos, 500 ml lapte, zahar vanilat.
Preparare: Albusurile se bat spuma (se pot pune 2 albusuri in plus), se adauga zaharul tos 20 g pentru fiecare albus si spuma se bate in continuare pana se intareste ca o zapada. Intr-o cratita de 1, 5 l, se pune laptele sa se infierbante impreuna cu zaharul vanilat. Se ia cite o lingura cu varf din spuma si se pun 2-3 bulgari unul langa altul in laptele fierbinte si se lasa la fiert 1 min. Cu restul de spuma se va proceda la fel. Intr-o cratita mica galbenusurile se freaca cu o lingura de zahar si se dilueaza cu 50 ml lapte rece, apoi se toarna in suvoi laptele fierbinte in care au fiert bulgarii, amestecandu-se tot timpul. Dupa aceea craticioara se pune pe un vas cu apa clocotita iar compozitia se bate 10 min. Galbenusurile leaga lichidul in care se pun, numai daca se infierbinta, fara sa ajunga la punctul de fierbere. Dupa ce s-a racit, se toarna in jurul bulgarilor, avand grija sa nu-i pateze.
Adina vă dorește Poftă Bună!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.