Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 aluaturi foietaj
500 gr cartofi
1 ceapa
5 linguri de crema branza
6 felii de branza raclette (minim)
6 felii de salam (minim)
1 galbenus
piper
Mod de Preparare: Decojiti si taiati cartofi si ceapa in felii subtiri. Puneti un aluat de foietaj intr-o tava captusita cu hartie de copt. Intindeti aproximativ 2 linguri de crema debranza deasupra, lasand o margine. Asezati feliile de cartofi primele, apoi feliile de raclette si apoi ceapa. Apoi puneti iar cartofi din si apoi salamul. Raspanditi aproximativ 3 linguri de crema de branza deasupra si asezonati dupa gust. Ungeti marginile aluatului. Acoperiti cu cel de al doilea aluat de foietaj si lipiti marginile. Ungeti cu gabenus si decorati. Coaceti 35 min la 180°C.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.