Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1kg carne de porc (pulpa sau piept)
250gr ciuperci intregi
2 cepe sau 500gr arpagic
4 oua
vin demisec
2 morcovi
2 ardei grasi
1 telina mica
100gr costita
marar, patrunjel.
Mod de Preparare: Se pun la fiert morcovii, ardeii si telina taiate marunt, cu sare si apa cat sa le acopere, si se lasa la fiert astfel incat la blender sa se amestece foarte bine. Cand au fiert se pune apoi vinul si se mai lasa 10 minute. Cand s-a racit, totul se da prin blender. Puteti adauga patrunjelul si mararul in sos. Se caleste apoi carnea in bucatele cu o lingura de ulei. Se pun apoi ciupercile taiate in bucatele mari. Se taie intre timp ceapa, se pune peste ciuperci si se lasa pana se inmoaie. Tochitura se serveste cu ou ochi si sos de vin deasupra, iar la garnitura mamaliga.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.