Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 cana orez
3 cani apa
1 cana mazare
1 cana porumb
1 cana ciuperci
1 catel de usturoi
1 ceapa
150 g smantana
1 lingura otet balsamic
verdeata proaspata
sare, piper
2-3 ulei masline
Mod de Preparare: Orezul se caleste in uleiul incins, se adauga apa si se introduce vasul la cuptor, timp de 30-40 de minute. Ceapa se taie pestisori fini si se freaca cu putina sare. Adauga otetul balsamic. Ciupercile se fierb in apa cu putina sare si o lingura de otet sa nu se innegreasca. Mazarea si porumbul se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata se pun intr-o sita la scurs si racit. Peste ceapa se pune mazarea fiarta, porumbul si ciupercile, taiate si calite cateva minute in ulei foarte incins impreuna cu usturoiul pisat. Se adauga verdeata, sarea si piperul. Orezul se scoate din cuptor si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit se adauga smantana, amestecand usor. Se combina cele doua compozitii: orezul si ceapa, ciupercile, mazarea si porumbul.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.