Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g branza de vaci
3 linguri gris
3 oua
200 g stafide
100 g zahar pudra
o lingurita unt
un praf sare
Mod de preparare: Branza de vaci se mixeaza cu zaharul, iar stafidele se pun la inmuiat in apa calda. Se separa ouale si se adauga galbenusurile peste branza, amestecand bine, apoi se pune si grisul. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se scurg stafidele de apa si se adauga in compozitia cu branza. Se unge cu unt un vas de copt, se pune spuma de albus peste amestecul cu branza, se amesteca usor si se toarna compozitia in vasul de copt. Se niveleaza si se lasa la cuptor 20 de minute.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.