Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
175 g faina de cozonac
175 g zahar
60 g migdale pisate
125 g unt, la temperatura camerei
2 oua
4 linguri lapte
coaja rasa de la o portocala
Pentru topping:
zeama de la o portocala
90 g zahar
Mod de preparare:
1. Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Amestecati toate ingredientele pentru prajitura intr-un bol, folosind un mixer, pana la omogenizare. Puneti compozitia intr-o tava de cozonac, unsa cu unt si tapetata cu faina. Dati la cuptor pentru o ora.
2. Pentru topping: Amestecati zeama de portocala cu zaharul si turnati-o peste cozonac, imediat cum il scoateti din cuptor. Lasati-l sa se raceasca pentru 30 de minute, apoi scoateti-l din tava si taiati-l felii.
Aceasta reteta de cozonac cu portocale nu trebuie sa lipseasca de pe nici o masa festiva.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.