Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
112 gr de faina
140 gr de zahar
500 ml lapte
125 g unt
4 galbenusuri
4 albusuri de ou
coaja de la o lamaie
un baton de vanilie
Mod de Preparare: Se incalzeste laptele intr-o cratita impreuna cu batonul de vanilie, la foc mic timp de 15 minute. Inchideti focul si lasati la racit. Topiti untul si lasati-l la temperatura camerei. Bateti albusurile spuma. Lasati-le deoparte. Intr-un alt castron amestecati energic galbenusurile cu zaharul.
Peste galbenusuri adaugati untul topit si amestecati. Adaugati laptele treptat. Adaugati faina si coaja de lamaie. In cele din urma, cu ajutorul unei spatule de silicon, incorporati cu miscari delicate albusurile batute spuma. Tapetati cu faina o forma de copt. Turnati intreaga compozitie. Nivelati partea de sus. Coaceti timp de 50 minute la 150° C. Lasati la racit la temperatura camerei timp de 1 ora. Dati la rece, la frigider timp de 2 ore. Acest pas este important deoarece, la rece, va avea loc magia si se vor forma cele 3 straturi. Decorati cu zahar pudra. Gata!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.