Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
8 copanele de pui
2 linguri miere
2 linguri mustar
1 lingurita boia dulce
sare, piper
2 oua
2 linguri amidon din cartofi
50 g. cornflakes
100 g. susan
Mod de Preparare: Se spala pulpele de pui cu apa rece si se sterg cu un prosop de bucatarie. Se amesteca intr-un castronel mierea, mustarul si boiaua. Se sareaza si se pipereaza. Carnea se unge cu acest amestec. Se lasa, apoi, la rece cca. 2 ore, pentru ca carnea sa se fragezeasca.
Ouale se sparg intr-o farfurie adanca si se amesteca cu amidonul. Cu ajutorul unui cutit mare se toaca marunt fulgii de porumb. Pe o farfurie intinsa se amesteca susanul cu fulgii zdrobiti de porumb.
Se incinge cuptorul la 200 grade C. Copanelele se dau mai intai prin ou. Apoi, prin amestecul de susan. Apasati bine pentru ca amestecul sa se lipeasca de carne.
In final, se aseaza intr-o forma rezistenta la foc, unsa usor cu unt. Se prajesc in cuptor timp de cca. 40 de minute.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.