Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 cartofi mari
2 cirnati
2 felii de brinza (topita sau cascaval sau ce vrea fiecare ...)
optional morcovi
sare, ulei.
Preparare: Se curata cartofii de coaja, se gauresc si se face un tunel prin ei cit sa intre cirnatul. Se pun cartofii la fiert in apa sau la abur pe cosuletul special pt abur, timp de 10 minute; se fierbe si morcovul odata cu ei. in timp ce cartofii fierb se prajesc cirnatii in tigaie: intepati se pun in tigaia cu 1 deget de apa, cind scade apa se pune putin ulei si se prajesc in sosul lor pina se rumenesc. Se scot cartofii si se introduce cirnatul, apoi se pun niste feliute de morcov pe cartofi si cite o feliuta de brinza; se introduce si la cuptor cit sa se topeasca brinza si se serveste cu salata.
Adina vă dorește Poftă Bună!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.