Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
Aluatul de furseuri:
100 gr unt moale
90 gr zahar brun
1 ou
180 gr faina
1 lingurita de cafea cu praf de copt
100 gr pepite de ciocolata
Aluatul de negresa:
2 oua
100 gr zahar
90 gr faina
150 gr ciocolata
80 gr unt
Mod de Preparare
Aluatul de fursecuri: Se amesteca untul moale cu zaharul brun. Se adauga oul si se amesteca bine pentru a obtine o crema. Se adauga faina si praful de copt si se amesteca bine. Finisati cu chipsuri de ciocolata. Ungeti forma cu unt si pudrati cu faina. Asezati aluatul si intindeti-l in partea inferioara a Presati un pic cu mainile. Dati la rece.
Aluatul de negresa: Se topeste ciocolata cu untul. Se amesteca ouale cu zaharul, apoi se adauga faina si se amesteca bine. Apoi adaugati ciocolata topita cu unt si amestecati bine. Se toarna acest amestec deasupra aluatului de fursecuri si se intinde bine. Dati la cuptor 30 minute la 180°C. Asigurati-va ca preparatul s-a racit inainte de a-l scoate. Serviti cu o cupa de inghetata de vanilie. Gata!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.