Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 g afine
250 g biscuiti dulci
90 g unt
500 g branza proaspata de vaca
200 ml smantana dulce
100 g zahar pudra
2 linguri zahar brut
1 plic zahar vanilat
1 fiola esenta vanilie dr.Oetker
1 plic intaritor frisca
1 plic tort gelee
Mod de Preparare: Daca la salamul de biscuiti va sfatuiam sa folositi biscuiti tari, de data aceasta va trebui sa cautati biscuiti mai fini, moi si cat mai sfaramiciosi. Eu am gasit biscuitii perfecti pentru aceasta reteta in persoana unor biscuiti no name, vandute la vrac, din ovaz si cu fulgi de ciocolata. Am pus biscuitii intr-o punga de plastic si i-am pisat cu ajutorul sucitorului de lemn. Peste biscuiti am turnat untul topit si am amestecat foarte bine. Am tapetat cu hartie de copt o forma de tort cu peretii detasabili, si ajutandu-ma de linguri, spatule, degete si maini am presat cat mai bine biscuitii cu unt pentru a forma un blat. Am dat tava la congelator pentru 20 de minute, timp in care am preparat crema de branza. Am batut o frisca teapana din smantana dulce la care am adaugat zaharul vanilat si intaritorul de frisca. La frisca am adaugat branza, zaharul pudra, esenta de vanilie si am amestecat foarte bine. Am intins uniform crema de branza peste blatul din biscuiti, si deasupra am presarat afinele - din belsug, sa nu se vada petec de crema. In cele din urma am preparat gelatina conform instructiunilor de pe ambalaj si am turnat-o peste tarta cu ajutorul unei linguri. Tarta se da la rece pentru cel putin 3 ore.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.