Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
150 gr de cartofi
1 dovlecel
2 morcovi
1 ou
2 linguri faina
ulei de masline
sare
piper
nucsoara
Mod de Preparare: Curatati cartofii si taiatii in cubulete. Fierbeti-i aproximativ 15 minute in apa clocotita, scurgeti-i si zdrobiti-i. Puneti sare, piper, adaugati nucsoara si oul si amestecati bine. Razuiti dovleceii necuratati si morcovi decojiti si caliti-i in ulei de masline timp de aproximativ 5 minute. Adaugati legumele calite peste cartofi si amestecati bine. Adaugati faina si incorporati-o bine. Faceti chiftelute folosindu-va de un inel si puneti-le pe o tava acoperita cu hartie de copt. Coaceti 20 min la 220°C.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.