Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 conopida mica
2 morcovi
150 g fasole verde(din conserva)
100 g mazare(din conserva)
1 ardei rosu
400 g telemea de oaie
1 lingurita oregano
50 ml ulei de masline
Mod de Preparare: Des facem conopida in buchetele si o spalam si curatam morcovii. Le punem la fiert pentru aprox. 10 min. si apoi le scurgem de apa. Taiem morcovii rondele si ardeiul bucati cat vrem de mari. Intr-o tava punem conopida si morcovul, peste ardeiul fasolea verde si mazarea , dupa care repartizam peste legume branza taiat cubulete. Stropim cu uleiul de masline si presaram deasupra oregano. Punem tava in cuptorul incins si coacem la foc potrivit spre mare circa 20 de min sau pana cand branza se topeste putin si se rumeneste deasupra.Noi servit ca si garnitura pentru pulpe la cuptor.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.