Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
o foaie de aluat foietaj
400 g spanac
250 g telemea
1 ceapa
3 oua
100 g smantana
2 lingurite amidon
sare, piper (daca e branza destul de sarata, nu mai e nevoie de sare)
Mod de Preparare: Se curata spanacul, se spala si se opareste putin. Se lasa sa se scurga, se stoarce, apoi se toaca. Nu chiar asa marunt ca si pentru piure, mai grosier. Se toaca ceapa si se caleste in cateva linguri de ulei. Se adauga si spanacul si se calesc impreuna putin. Se amesteca ouale batute cu branza rasa, smantana si amidonul. Jumatate din compozitie se amesteca cu spanacul si ceapa. Foietajul se pune intr-o tava de tarta sau de tort. Se toarna compozitia cu spanac, si peste turnam si compozitia simpla de oua, branza si smantana. Dam la cuptorul incins la 200 de grade pana se rumeneste frumos foietajul. Este o cina foarte, foarte buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.