Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
3 bucati file de crap romanesc,
300 g smantana,
2-3 linguri whisky (sau brandy),
putin mustar,
2 linguri ulei de floarea soarelui,
3 linguri pasta de tomate,
verdeturi mediteraneene, sare, piper.
Mod de preparare
Fileul de crap se taie in bucati mai mici, care se dau cu piper si sare, apoi se prajesc in ulei, aproximativ 2 minute. Cand sunt gata se pun pe un servetel absorbant, apoi se muta intr-un vas pentru cuptor, unde fiecare bucata de file se unge cu putin mustar.
Separat se prepara sosul din smantana, whisky si pasta de tomate, amestecand bine. Sosul se pune in vasul cu fileurile de crap si se da la cuptor totul timp de aproximativ 10 minute.
Adina vă dorește Poftă Bună!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.