Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru umplutura:
200 g sunculita taraneasca sau bacon
2 linguri smantana
2 conserve ciuperci
1 ceapa mai mare sau 2 mai micute
vegeta
Mai avem nevoie de:
6-8 clatite medii
200 g cascaval
150 ml smantana
unt si pesmet pentru tapetat tava
Mod de Preparare: Calim sunculita intr-o tigaie de teflon fara ulei. Separat calim ceapa in putin ulei, adaugam ciupercile, adaugam putina apa si lasam pe foc pana scade apa. Punem si smantana si sunculita si condimentam. Lasam putin la racit. Punem umplutura pe fiecare clatita si impachetam. Mai intai marginile de sus si de jos, apoi lateralele. Ungem o tava de yena cu unt si apoi o tapetam cu pesmet si asezam clatitele umplute in ea, cu partea in care am impachetat in jos. Turnam smantana peste clatite si apoi punem un strat generos de cascaval ras.Dam la cuptor pana se rumeneste putin cascavalul.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.