Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 rosii medii, coapte dar tari
4 linguri orez prefiert
2 cartofi medii
1 catel usturoi
frunze de busuioc
ulei de masline
sare, piper
Mod de Preparare: luam rosiile si le taiem deasupra un capacel, cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul, pe care il pastram intr-un castronas. Presaram interiorul rosiilor cu sare. Le asezam pe o tava de ceramica tapetata cu hartie de copt.
Umplutura: peste pulpa de la rosii adaugam orezul,
2 linguri ulei de masline, usturoiul tocat marunt, frunze de busuioc rupte, sare si piper. Amestecam compozitia si o lasam la odihnit pentru 10 minute. Cartofii ii taiem in felii potrivite si ii aruncam printre rosii. Umplem rosioarele. Preincalzim cuptorul la 190 grade C, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam in cuptor pentru 25 de minute. Dupa acest timp, cu crija indepartam folia si mai lasam in cuptor pentru alte 15-20 de minute. Servim rosiile umplute impreuna cu cartofii asa ca atare sau cu friptura de pui.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.