Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
24 piscoturi de sampanie
300 ml cafea tare, aromatizata cu lichior de cafea si rom
200 g ciocolata, amara sau cu lapte, dupa preferinte
200 ml frisca lichida
un praf de scortisoara
Mod de Preparare: mousse-ul de ciocolata: pe bain-marie topim ciocolata, cum zis, de care preferati, turnam frisca si amestecam cat sa se omogenizese amandoua. Nu fierbeti!
Luam cratita, turnam compozitia intr-un castron cu peretii inalti si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit spumam cu mixerul, pana devine o crema aerata si pufoasa. Adaugam si scortisoara macinata dupa gust. O dam pentru putin la rece.
Intre timp, prajit cateva alune de padure. lasat la racit si dupa, in palme frecat pana a cazut toata coaja de pe ele. Puteti folosi si nuca, la fel rumenita putin la cuptor.
Asamblare prajitura: inmuiem piscoturie in cafea si un strat de piscoturi, unul de mousse pana terminam cu un strat subtire de mousse. Prepasam alunde de padure din belsuj si la rece pentru cel putin 1 h.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.