Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
80 g de branza philadelphia
360 g paste penne
80 g de sunca afumata
1 ou
100 ml de lapte
30 g parmezan ras
20 g unt
sare
piper macinat
Mod de Preparare: Taiem sunca cuburele si o punem intr-o tigaie unde am topit untul, la foc mic, pina se coloreaza frumos, daca vreti puteti sa o lasati sa devina un pic crocanta. Intr-un castronel punem branza philadelphia impreuna cu oul, laptele si parmezanul, un picut de sare si piper si le zbatem bine pina se omogenizeaza compozitia. Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet, iar cind acestea sunt "al dente", scurgem apa, le rasturnam peste sunca in tigaia de prajit, turnam compozitia de branza peste ele, amestecam bine si servim calde, cu un pic de piper si parmezan ras.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.