Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
carne de pui
ceapa
usturoi
cca 250 g smantana
1 lgt faina
sare, piper
patrunjel sau marar verde
Mod de Preparare: Pt inceput punem carnea la fiert cca 15-20 de minute in apa cu sare si putin delicat. Dupa ce am inspumat-o macar o data, o scoatem din apa. Supa o puteti folosi la ce vreti voi (supa de galuste, pilaf, ciorba, etc). In alta cratita, incingem putin ulei si prajim carnea pe ambele parti, la foc mic, pana se rumeneste putin. Apoi scoatem carnea si o tinem la cald. In uleiul ramas, calim ceapa tocata marunt. Cand aceasta incepe sa prinda culoare, tragem oala de pe foc, si punem lingurita de faina. Amestecam bine sa nu faca cocoloase, punem iar pe foc, foarte putin, tragem iar cratita si incepem sa adaugam treptat smantana, lingura cu lingura. Punem din nou pe foc, adaugam carnea si continuam sa amestecam. (Focul trebuie sa fie mic). Apoi punem si usturoiul pisat marunt si condimentam cu sare si piper. Daca sosul vi sa pare prea gros, puteti adauga putin supa, de unde a fiert carnea. Si la sfarsit Patrunjelul tocat marunt.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.