Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
5 cartofi potriviti si de aceeasi dimensiune
4-5 morcovi
3 radacini de pastranac
1 telina
7-8 castraveti murati
un borcan de gogosari murati
pentru maioneza:
un nou fiert si unul crud,
ulei,
3 linguri smantana,
mustar si zeama de lamaie
sare si piper
Mod de Preparare: Se fierb morcovii, cartofii, telina si radacinile de pastarnac. Intre timp taiem cubulete gogosarii si castravetii, pe care ii lasam sa se scurga intr-o strecuratoare. Taiem cubulete si legumele fierte, le amestecam impreuna cu muraturile, condimentam cu sare, piper si boia si adaugam maioneza. A taiat inclusiv albusul de la oul fiert pentru maioneza. Amestecam bine toate ingredientele si dam pentru 1-2 ore la frigider. Ca o paranteza nu imi place absolut deloc salata aranjata ca un tort, impopotonata cu tot felul de inscriptionari si cu un strat generos de maioneza deasupra; cand eram mica, mergeam in vizita si daca aveam la masa un astfel de "tort", ocoleam cu succes maioneza de deasupra.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.