Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 g faina
300 g zahar
200 g margarina
200 g ciocolata rasa
4 oua
1 lingurita rasa de scortisoara
2 linguri rase de cacao
o cana cu vin rosu
Mod de Preparare: Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile spuma apoi se adauga zaharul si se bat in continuare pana cand zaharul s-a dizolvat complet. Adaugam apoi galbenusurile si continuam sa amestecam cu mixerul, apoi pe rand faina, ciocolata rasa, margarina, cacaoa, scortisoara si vinul. Turnam compozitia rezultata intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si dam la cuptor la 180 de grade timp de 30 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa in mijlocul prajiturii iese curata.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.