Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
un piept mare de pui
un pahar de vin alb
sare, piper
boia dulce
foi de dafin
cimbru
Umplutura:
2 gogosari in otet
fasole verde
branza veche de oaie
Mod de Preparare: Pieptul de pui se imparte in 2 si se taie astfel incat sa rezulte o bucata intinsa si subtire, care se bate cu ciocanul de carne. Apoi se sareaza si se pipereaza din belsug cu piper proaspat macinat. Se taie toate ingredientele pentru umplutura fasii subtiri si se aranjeaza uniform pe cele doua bucati de carne, care apoi se ruleaza si se strang cu o sfoara. Se incinge ulei intr-o tigaie si se rumenesc bine cele doua rulade pe toate partile. Se scot apoi intr-un vas termorezistent si se presara sare, piper, cimbru si boia peste ele. Se pune in vas un pahar de vin, unul de apa, cateva foi de dafin si eventual cativa catei de usturoi. Se da la cuptor cel putin o ora jumatate, intorcand din cand in cand rulada pe toate fetele. Se taie rece. Variante de umplutura sunt bineinteles nenumarate: ou fiert, mazare, frunze de spanac, ciuperci. Este excelenta la micul dejun sau pentru un sandvis consistent la servici.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.