Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
8 felii de paine
unt pentru uns feliile de paine
1 ou
150 ml lapte
150 ml smantana
vanilie
coaja de portocala razuita cu aparatul de curatat legume
zahar dupa preferinta
Mod de Preparare: Se amesteca toate ingredientele. Feliile de paine se taie pe diagonala sau in orice alt fel preferati si se ung cu unt. Se ia un vas termorezistent si se unge si el cu unt. Se pun feliile de paine in amestecul de ou cu lapte, smantana si arome, se inmoaie bine cat sa absoarba lichidul si apoi se aseaza unele peste altele in vas. Se toarna restul de lichid peste ele incet, pentru a se imbiba cat mai bine. Se pun la cuptor 30 min dupa care se presara cu zahar si se mai baga 10 min cu focul dat mai tare pentru a se rumeni. Sincer, nu ma asteptam sa fie atat de buna. Data viitoare voi incerca reteta cu felii de cozonac sau panettone.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.