Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 piept de pui (se pot folosi aripioare, spinari sau ciocanele de pui)
o ceapa mare
2 morcovi
2 ardei capia
150 g bulion
2 conserve de mazare prefiarta
sare si piper
condimente (cimbru, rozmarin, tarhon, busuioc)
Mod de preparare: Se toaca ceapa solzisori, morcovii si ardeii cubulete. Pieptul se taie cubulete. Intr-o oala cu putin ulei se adauga la calit ceapa, dupa ce devine transparenta se adauga morcovii si ardeii. Se lasa aproximativ 4-5 min, apoi adaugam pieptul de pui cubulete si o lasam sa se rumeneasca frumos. Dupa ce carnea sa rumenit adaugam bulionul si amestecam, adaugam mazarea. Acoperim totul cu apa si dam focul la minim, lasam pe foc pana cand carnea si mazarea sunt fierte. La sfarsit asezonam cu sare si piper dupa gust si condimentele. Se face un rantas (ingroseala) dintr-o lingura de faina si un pic de apa, se adauga in oala si se amesteca, se mai lasa aproximativ 10 min. pana cand mancarea se ingroasa putin. Se serveste calda.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.