Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 pui de 1 Kg
3 capatani conopida
6-7 catei usturoi
patrunjel
200 suc de rosii
sare
piper
150 gr smantana
ulei
Mod de Preparare: Am curatat si rupt in buchetele conopida dupa care am spalat-o sub jet de apa si le-am pus sa fiarba in apa cu sare. Dupa ce incepe sa clocoteasca apa mai lasati conopida vreo 5 minute cat sa intre furculita in ea. Nu trebuie sa fiarba complet in apa pentru ca se va dezintegra in mancare. Puiul l-am parpalit un pic la flacara ca sa scapam de orice impuritate, l-am spalat si l-am taiat bucatele. l-am condimentat cu sare si piper si l-am pus la inabusit in ulei alaturi de usturoiul curatat si taiat feliute subtiri. Scurgem conopida dar pastram o parte din apa in care s-a fiert si adaugam peste puiul inabusit iar apa pe care am pastrat-o o amestecam cu sucul de rosii si patrunjelul tocat si o punem peste conopida si pui. Acoperim si lasam sa se patrunda bine conopida (cam 30 minute). Cu 5 minute inainte de astinge focul luam 2 polonice de sos si amestecam cu smantana si punem peste conopida. Mai lasam 5 minute si e gata. Servim alaturi de putina smantana.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.