Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 1 kg mazare, 2 cepe mari (200g), 3 linguri de ulei, o conserva de 400 g rosii in bulion, 1 legatura marar, sare, piper, 12 felii paine (franzela), lapte, 3 oua, ulei pentru prajit.
Mod de preparare: Se decongeleaza mazarea. Se curata ceapa, se spala si se taie cubulete. Se caleste ceapa in 3 linguri de ulei. Se adauga rosiile in bulion maruntite peste ceapa. Se dau intr-un clocot si se pun in cratita peste mazare. Se da la cuptor aproximativ 40 de minute la 180°C.
Painea pentru friganele ar trebui sa fie veche de o zi, doua. Se taie felii de grosimea degetului. Se iau doua farfurii adanci. Intr-una se toarna laptele, in cealalta se bat cele 2 oua. Se inmoaie fiecare felie in lapte si se trece prin ou. Se inmoaie in lapte in proportie de 70%.
Se prepara feliile de paine pe masura ce le prajiti. Se incinge uleiul si se prajesc pe ambele parti. Daca le doriti ca desert, dupa ce le scoateti din tigaie le dati prin zahar tos. Se servesc calde.
Adina va doreste Pofta buna
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.