Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg mere,
50 g zahar,
un plic zahar vanilat,
o lingurita scortisoara,
200 g faina,
100 g unt,
1 galbenus,
1 lingura vin alb,
2 linguri zahar,
1 lingura smantana,
un praf de sare,
4 albusuri,
100 g zahar.
Mod de Preparare: Merele se dau pe razatoarea cu dintii mari. Se pun intr-o cratita cu 50 g zahar si se amesteca. Se lasa pe fac pana scade zeama lasata de mere. Dupa ce stingem focul adaugam zaharul vanilat si praful de scortisoara. Amestecam faina cu untul, 1 galbenus, vinul, 2 linguri de zahar, smantana, praful de sare si amestecam bine. Se framanta bine aluatul, se imparte in doua si se intind 2 foi. Intr-o tava unsa cu unt punem prima foaie, adaugam jumatate din compozitia de mere, punem cealalta foaie si restul de mere. Deasupra se pun albusele batute spuma cu 100 g zahar. Se introduce tava in cuptor si se lasa la foc mic pana se usuca albusul. Se taie dupa ce s-a racit.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.