Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
600gr faina
400gr unt
200gr zahar
2 galbenusuri
un praf de copt
un praf de sare
zahar pudra (pt pudrat fursecurile)
gem de orice fel
Mod de Preparare: Mixezi spuma untul (care trebuie sa fie la temperatura camerei) cu zaharul. Adaugi faina, galbenusurile, praful de sare si praful de copt si omogenizezi bine pana obtii o coca, pe care o pui la rece 30 min. Dupa 30 min de stat la rece scoti coca din frigider si formezi bilute de dimensiunea dorita, le asezi in tava si le faci cate o adancitura pe care o umpli cu gem. Introduci tava in cuptorul preincalzit timp de 15 min la foc mediu. Cand fursecurile s-au racit le pudrezi cu zahar pudra.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.