Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 - 5 cartofi
1 morcov
1 pastarnac
1 telina mica
1 ceapa
200 ml suc de rosii
3 linuguri ulei
1 legatura patrunjel
1 legatura tarhon proaspat sau tarhon in otet
optional:
1 ou,
3 linguri iaurt
sare dupa gust
Mod de Preparare: Tocam morcovul, telina, pastarnacul si ceapa si le inabusim in ulei cateva minute, adaugam putina sare, dupa care adaugam aproximativ 2 - 3 litri de apa. Cand zarzavaturile sunt aproape fierte, punem cartofii taiati cubulete si lasam sa fiarba 15 - 20 de minute, pana cand sunt fierti. Adaugam sucul de rosii si batem oul cu iaurtul. Luam 1-2 polonice de ciorba fierbinte pe care le turnam peste ou, iaurt si amestecam. Turnam amestecul in oala, stingem focul si potrivim de sare. Daca preferati ciorba mai acra, puteti adauga zeama de la o lamaie sau cateva linguri de otet. Pentru ca am avut tarhonul in otet, am pus vreo 2 linguri din acest otet. Presaram patrunjelul si tarhonul tocate marunt, si avem o ciorbita aromata, care are doar 35 calorii la 100 de grame.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.