Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg cartofi pufosi (de piure)
4-5 castraveti murati (medii sau mari)
200 g cascaval afumat
450 g smantana (am ales una cu putina grasime)
1 iaurt simplu mic (125 g)
parmezan razuit
2 galbenusuri fierte
1 galbenus crud
sare
1 lingurita mustar
ulei
piper
Mod de Preparare: Curatam cartofii si-i punem la fiert. Taiem castravetii marunt si-i punem intr-o sita la scurs. Din galbenusuri preparam maioneza. Frecam galbenusurile fierte cu sarea, adaugam galbenusul crud si amestecam putin cu mixerul. Adaugam uleiul treptat. Punem si mustarul si completam cu ulei, pana obtinem 4-5 linguri pline de maioneza. (Sau putem s-o cumparam). Taiem cascavalul cubulete si amestecam cu smantana, iaurt si maioneza, sare si piper. Cand s-au racit cartofii, ii taiem cuburi. Intr-un castron asezam un strat de cartofi, apoi unul de sos, apoi unul de castraveti. Cand am terminat, ornam cu parmezan ras.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.