Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1/2 cana cereale de ovaz
1 cana faina integrala
1 1/2 tarate
1/2 cana ulei
8 Linguri apa
1 ou
1 Lingura bicarbonat de sodiu
1 Lingura cu varf fructoza
1 lingurita cu varf scortisoara
coaja de lamaie, esenta vanilie
Glazura:
5 patratele ciocolata amaruie 85% cacao
1 lingurita smantana diluata cu 4 Linguri apa
fulgi ovaz, seminte floarea soarelui
Mod de Preparare: Se amesteca ingredientele uscate, se adauga uleiul, apa, oul si se amesteca bine.Apoi se pune fructoza, esenta de vanilie si iar se amesteca. Se inveleste compozitia in folie alimentara si se da la frigider 30 minute. Se da forma, eu am taiat cu forma de biscuiti pt. ca imi ieseau niste uratanii de batoane. Se coc fursecurile la foc potrivit cca 15 minute. Se lasa la racit apoi se glazureaza. Se pastreaza la rece.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.