Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg de ciuperci (de orice fel)
2-3 cepe
6 oua
2 felii de paine
o ceasca cu lapte
o legatura cu patrunjel
o cescuta cu ulei
3 linguri de faina
piper negru
2 catei de usturoi
Mod de Preparare: Ceapa se caleste putin cu usturoiul, iar ciupercile se fierb si se scurg. Dupa ce se races, se trec prin masina de tocat. Se adauga felile de paine muiate in lapte, stoarse si sfaramate cu furculita, sare, piper, 5 oua. Se amesteca bine, se adauga faina alba - 2-4 linguri, depinde de consistenta - si patrunjel verde tocat. Se intinde int tava de aragaz unsa cu ulei. Oul care a ramas se bate atat cat sa se omogenizeze galbenusul cu albusul si apoi se toarna peste drob, pentru a-i da o fata frumoasa. Uneori, amestec acest ou cu boia de ardei dulce, ca sa fie drobul mai aspectuos. Tot asa, in loc de boia putem pune marar tocat sau susan.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.