Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250 g unt topit si racit
250 g iaurt
2 linguri de zahar, alb sau brun, sau 2 plicuri de zahar vanilat
550 g faina
un strop de praf de copt,
un praf de sare
marmelada, sau nutella, sau miere, pentru umplut
zahar pudra vanilat
Mod de Preparare: Se cerne faina in castron, se adauga iaurtul amestecat cu 2 linguri de zahar, sau cu 2 plicul de zahar vanilat, untul topit si racit si praful de copt. Se amesteca cu o lingura de lemn, apoi cu mainile infainate, se mai modeleaza putin, fara sa se framante prea tare. se imparte in doua. Pe o hartie de copt, presarata cu faina, de intinde un disc din aluat, apoi se taie in opt pe diametru. Pe fiecare triunghi rezultat se pune o lingurita de gem (in cazul meu), apoi se ruleaza, dinspre baza spre varf si se da forma de cornulet. Se pun toate cornuletele rezultate in tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptor 20 minute, la 180°C, fara sa se unga pe deasupra. Dupa ce s-au copt se pudreaza cu zahar.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.