Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 cotlete slabe de porc, fără os
60 ml lapte
60 g parmezan ras
60 g pesmet
un sfert de linguriţă praf de usturoi
sare
piper
7-8 linguri ulei
Mod de preparare: Laptele se pune într-un castron. În alt vas se amestecă parmezanul cu pesmetul, sare, piper şi usturoi. Cotletele de porc se spală şi se şterg cu un şervet. Se trec prin lapte, apoi prin amestecul cu pesmet. Se aşază într-o tavă unsă şi se stropesc cu puţin ulei. Se coc la 190 de grade Celsius, câte 9-11 minute pe fiecare parte. Se servesc calde.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.