Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente pentru 6 buc.
2 oua
110 gr de unt moale
110 gr de zahar
140 gr faina
70 de gr bucatele de ciocolata
1 plic de zahar vanilat
2 lingurite de praf de copt
2 linguri de lapte (reteta nu prevede lapte, insa eu am pus pentru ca mi se parea cam densa compozitia, ramanea lipita de peretii mixerului)
Mod de preparare: Se pun toate ingredientele (in afara de ciocolata) in mixer si se mixeaza bine. Se adauga apoi bucatelele de ciocolata si se amesteca usor cu o lingura. Am pregatit 6 forme de aluminiu le-am uns cu unt si presarat cu faina. Am pus cu o lingura compozitia in fiecare, apoi cu o lingurita le-am nivelat si am mai pus deasupra bucatele de ciocolata. Le-am dat la cuptor (preincalzit) la 180 de grade, reteta zice ca se fac in 15 minute, la mine inca erau crude dupa 15 minute. In orice caz, depinde de cuptor, verificati cu scobitoarea.
Adine va doreste Pofta Buna!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.