Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 pulpa maricica de curcan
zeama de la 1/2 lamaie
zeama de la 1 portocala mare
supa de la carne
1 lgt de mustar
3 rosioare conservate
1/2 ardei gras portocaliu
cimbru
usturoi
1/2 ceapa
rozmarin
sare, piper
ulei de masline
Mod de Preparare: Fiert pulpa dupa cum spus anterior, cam o ora jumatate sa fie frageda.
taiat feliute pulpa fiarta. Mustarul diluat cu sucul de citrice. Intr-un vas de yena uns cu ulei de masline pus un strat de ceapa solzisori, apoi feliile de carne, cateva felii de morcov si pastarnac de la fiertull carnii, turnat sucul amestecat cu mustarul, asezat rosiile, ardeiul taiat, condimente si sare si acoperit cu supa de carne. Dat asa la cuptor pentru inca o ora. Nu pot sa va spun ce friptura frageda si delicioasa a iesit. servit cu un pilaf, facut simplu in zeama de carne ramasa.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.