Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 cana de nuca de cocos
1 cana faina
1 1/4 cana zahar pudra
varf de cutit de sare
6 linguri unt,la temperatura camerei
1 zahar vanilat
4 lingurite lapte
Mod de Preparare: Pune in food processor 1/2 cana nuca de cocos, faina, sarea si 1/4 cana de zahar. Adauga untul si zaharul vanilat, iar cand s-a format un aluat fa bilute in palma. Bilutele sa fie uniforme ca sa se coaca in acelasi timp. Se dau bilutele la cuptorul preincalzit si se tin cam 15 minute, pana se intaresc, dar inca fragede. Scoate tava din cuptor si lasa-le sa le raceasca. Intr-un bol amesteca laptele cu zaharul pudra si da bilutele prin el apoi tavaleste-le prin nuca de cocos ramasa.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.